Guvernul Republicii Moldova

Ministerul Tineretului și Sportului

A A A

„Comunicarea eficientă” - training organizat în raionul Sîngerei, s. Rădoaia

Ce este comunicarea eficientă, modul de transmitere non-violentă a unui mesaj, comunicarea asertivă, ascultarea activă ş.a., au fost temele discutate în cadrul training-ului „Comunicarea eficientă”.

Activitatea a avut loc în perioada 16-18 septembrie în cadrul proiectului „Promovarea educaţiei non-formale de calitate în domeniul tineret”, organizat de către Institutul de Instruire în Dezvoltare ”MilleniuM” cu susţinerea financiară oferită în cadrul Programului de Granturi 2016 al Ministerului Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova.

Formatorii acestei instruiri au fost Serghei Vrabii - Bălţi, Svetlana Prodan - Călăraşi şi Tatiana Trofim – Leova, beneficiari ai „Cursului de Lungă Durată în Formare de Formatori”. La training au participat 13 tineri, reprezentanţi din cele trei regiuni.

Scopul training-ului a fost de a dezvolta abilitatea de comunicare eficientă tinerilor, care la întoarcere în localităţile de bază vor organiza activităţi de diseminare a informaţiei.

Proiectul „Promovarea educaţiei non-formale de calitate în domeniul tineret” este implementat de Institutul de Instruire în Dezvoltare „MilleniuM”, cu suportul financiar oferit de către Ministerul Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova în cadrul Programului de Granturi 2016.

 

Pentru detalii puteţi să contactaţi coordonatorul de proiect: Bezărău Ana, tel. 068093861, sau e-mail: anisoarabezarau@gmail.com