Guvernul Republicii Moldova

Ministerul Tineretului și Sportului

A A A

„Formarea și consolidarea echipei de voluntari a Fondului pentru Tineri Cahul” - training organizat la Cahul

În perioada 30 septembrie – 2 octombrie,  a fost organizat un training cu genericul „Formarea și consolidarea echipei de voluntari a Fondului pentru Tineri Cahul”pentru noua echipă „Fondul pentru Tineri Cahul” ediția III.

În cadrul training-ului au fost atinse următoarele tematici: formarea și consolidarea grupului, comunicarea și colaborarea în grup, planificarea și organizarea activităților de promovare a „Fondul pentru Tineri Cahul”.

Beneficiari au fost 19 tineri cu vârsta cuprinsă între 14 - 22 ani, elevi și studenți din instituțiile de învățământ din or. Cahul.

Training-ul a fost livrat de: Aliona Berdilo – A.O. „Perspectiva” or. Cahul, Ina Arseni – A.O. „Concordia” mun. Chișinău și Alexandr Godoroja – Centrul Resurse pentru Tineri „UniT” or. Criuleni, beneficiari ai „Cursului de Lungă Durată în Formare de Formatori” din cadrul proiectului „Promovarea educaţiei non-formale de calitate în domeniul tineret”.

 

Proiectul „Promovarea educaţiei non-formale de calitate în domeniul tineret” este implementat de Institutul de Instruire în Dezvoltare „MilleniuM”, cu suportul financiar oferit de către Ministerul Tineretului și Sportului al Republicii Moldova în cadrul Programului de Granturi 2016