Guvernul Republicii Moldova

Ministerul Tineretului și Sportului

A A A

Invitație pentru reprezentanții mass-media

Stimați colegi din mass-media,

 

Ministerul Tineretului şi Sportului vă invită să participaţi vineri,2 decembrie 2016, începând cu ora 10:00, la evenimentul public de prezentare a sondajului sociologic ,,Tânăr în Moldova 2016” (CBS-AXA).

Prin prezenta, Ministerul Tineretului și Sportului vă informează că pe parcursul anilor 2014 - 2017 este parte a proiectului „Youth inclusion” implementat de către Organizaţiei pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OECD) și finanțat de Uniunea Europeană. Acest proiect are drept obiectiv generic creşterea incluziunii tinerilor, în rîndul a 10 țări beneficiare, prin acordarea suportului necesar și a răspunde adecvat la aspiraţiile acestora precum și a facilita implicarea tinerilor în procesele de dezvoltare a politicilor interne (naționale).

În acest context, vă invităm să participaţi în data de 2 decembrie 2016, în incinta Summit Events & Conference (sala New York), aflat pe adresa str. Tighina, 49/3, mun. Chișinău, unde va avea loc prezentarea sondajului sociologic ,,Tânăr în Moldova 2016”.

 

 

Informaţii suplimentare la tel. (+373 22) 820 864.   

 

 

Vă mulțumim pentru colaborare!