Guvernul Republicii Moldova

Ministerul Tineretului și Sportului

A A A

Invitaţie pentru reprezentanţii societăţii civile din domeniul de tineret

Ministerul Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova anunţă organizarea unei şedinţe comune a autorităţii publice centrale de profil cu organizaţiile societăţii civile din domeniul de tineret.

 

Şedinţa va fi prezidată de Ministrul Tineretului şi Sportului, Victor Zubcu şi Viceministrul Tineretului şi Sportului, Pavel Ianeţ.

 

Scopul şedinţei constă în evocarea rezultatelor şi provocărilor în dezvoltarea sectorului de tineret precum şi prezentarea proiectelor, iniţiativelor de tineret şi instrumentelor de cooperare cu organizaţiile societăţii civile de tineret. Acest eveniment se înscrie în lista eforturilor de consolidare şi fortificare a cooperării eficiente în domeniul tineretului.

 

În acest context, Ministerul Tineretului şi Sportului invită reprezentanţii societăţii civile din domeniul de tineret să participe la şedinţa din data de 8 iulie 2016, ora 10:00, care va avea loc în sala de şedinţe, et. 1, Casa Guvernului (intrarea de pe strada Puşkin).

 

Pentru a participa la şedinţă, rugăm persoanele interesate să ne transmită numele şi prenumele la adresa de e-mail carina.eni@mts.gov.md sau la numărul de telefon +(373) 22-820-864, până la data de 7 iulie 2016.