Guvernul Republicii Moldova

Ministerul Tineretului și Sportului

A A A

Lansarea concertelor de vară Chișinău Youth Orchestra

 

„O masă, un scaun, un bol cu fructe și o vioară: de ce altceva are nevoie un om pentru a fi fericit?”, se întreba Albert Einstein. Noi mergem mai departe decât atât şi te invităm la iarbă verde și aer curat, pe perne comode, într-un parc frumos amenajat, să asculţi un ansamblu de viole, sora mare a viorii.

Pe data de 17 iulie 2015, de la ora 19:30, în parcul „Dendrariu”, te aşteptăm la un concert open air, unde vei avea ocazia să descoperi ansamblul de viole, parte a Chișinău Youth Orchestra, consud de dirijorul Cristian Andris (România).

Repertoriul va include lucrări clasice, semnate de compozitori precum Bach, dar și cunoscute melodii ale unor dintre cei mai recunoscuți artiști pop: Coldplay, Manuel de Falla, Avicii, Bela Bartok, Michael Jackson, Faure, etc.

Evenimentul face parte din proiectul de vară 2015 „Urmează-ți pasiunea”, organizat pentru al cincilea an consecutiv. Până în data de 15 august 2015, în cadrul proiectului vor fi organizate o serie de concerte și evenimente cu invitați speciali si maeștri remarcabili. Pe lângă concertele realizate în Moldova, sunt programate concerte în România și Germania.Nu rata acest superb concert în aer liber și alte evenimente din cadrul proiectului de vară 2015 a Chișinău Youth Orchestra. Va fi frumos, vor fi emoții, va fi multă muzică bună.

Te așteptăm cu drag!

 

 

Partener General al proiectului vară, care va cuprinde mai multe evenimente, este compania Moldcell. Partener principal: Ministerul Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova. Alți parteneri: Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” Chişinău, Gas Natural Fenosa, Ministerul Culturii al Republicii Moldova.