Guvernul Republicii Moldova

Ministerul Tineretului și Sportului

A A A

O nouă instruire în cadrul proiectului „Promovarea Educaţiei Non-Formale de Calitate în Domeniul Tineret”

Reprezentanţii Centrelor de Resurse pentru Tineri, în perioada 19 – 25 noiembrie, participă la a treia instruire din cadrul proiectului „Promovarea Educaţiei Non-Formale de Calitate în Domeniul Tineret”, care este organizat de către Institutul de Instruire în Dezvoltare „MilleniuM”, cu suportul financiar oferit de Programul de Granturi 2016 al Ministerului Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova. 

 

Reprezentanții Ministerului Tineretului şi Sportului au participat cu o prezentare detaliată a evoluției politicilor de tineret din Republica Moldova, și a oportunităților oferite tinerilor în cadrul programelor/proiectelor în curs de realizare.  A urmat o rundă de întrebări și răspunsuri în care au fost discutate oportunitățile pentru tineri,  programele de susținere a antreprenoriatului și tîrgul locurilor de muncă pentru Tineret, precum și problemele cu care se confruntă centrele și lucrătorii de tineret.

 

Ministerul Tineretului și Sportului își reiterează deschiderea pentru colaborare cu societatea civilă și susținerea programelor de instruire pentru tinerii care activează în domeniul serviciilor prietenoase tinerilor.

Proiectul „Promovarea educaţiei non-formale de calitate în domeniul tineret” este organizat de către Institutul de Instruire în Dezvoltare „MilleniuM”, cu suportul financiar oferit de Programul de Granturi 2016 al Ministerului Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova.

 

Pentru detalii puteţi să contactaţi coordonatorul de proiect: Bezărău Ana, tel. 068093861, sau e-mail: anisoarabezarau@gmail.com