Guvernul Republicii Moldova

Ministerul Tineretului și Sportului

A A A

Tineri implicați civic: Aurelia Obreja

Aurelia Obreja

John F. Kennedy afirmă: ''Nu întrebaţi ce poate să
facă ţara pentru voi, întrebaţi-vă ce puteţi face voi pentru ţară'', şi are perfectă dreptate. Activitatea mea civică a început aproximativ 7 ani în urmă, cînd am început, cu paşi mici dar siguri, să mă implic în Senatul Şcolăresc în şcoala unde îmi făceam studiile. Totul a venit de la sine, din dorinţa mea arzătoare de a ajuta, a schimba şi a prospera.

La momentul actual sunt membră a CCCO (Consiliul Consultativ al Copiilor din Orhei), CNCC (Consiliul Naţional Consultativ al Copiilor) şi CRTO (Consiliul Raional al Tinerilor din Orhei).

Particip activ la Concursul de Carte „Tinerii Condeieni” organizat, anual, în raionul meu, ocupînd mereu locuri de frunte.

Încerc să combin şcoala cu implicarea în consilii și diverse concursuri. Mă dezvolt multilateral şi conştientizez că e un beneficiu pentru formarea personalităţii mele.

Provoc toţi tinerii să fie cît mai activi, să se implice şi să simtă cu toată fiinţa că SCHIMBAREA ÎNCEPE DE LA NOI! Acceptînd provocarea vor colora lumea şi vor fi satisfăcuţi de ei înseşi! Cine dacă nu TINERII vor face ceva pentru ţară, fără să întrebe ce poate să facă ea pentru ei?!