Guvernul Republicii Moldova

Ministerul Tineretului și Sportului

A A A

Turneul Internațional „Invită Nicolae Oriol”

Published on: Mon, 02/13/2017 - 11:04

Ministerul Tineretului și Sportului i-a adresat sincere felicitări dlui Nicolae Oriol, antrenor emerit al Republicii Moldova, cu prilejul împlinirii vârstei de 70 de ani. Omagiatul a fost felicitat la ceremonia de inaugurare a Turneului Internațional ce-i poartă numele de către Octavian Bucătaru, șef la Direcției sport din cadrul MTS.

 

Prin intermediul unui reportaj televizat, realizat de către grupul de creație de la Moldova I, Nicolae Oriol a primit felicitări și din partea Ministrului Tineretului și Sportului, Victor Zubcu.

 

Evenimentul a continuat cu disputarea Turneului Internațional „Invită Nicolae Oriol”, disputat la Chișinău cu prezența tinerilor sportivi din Moldova, România, Ucraina, Rusia și Belarus.

 

Cea mai numeroasă echipă a prezentat-o Liceul Internat Republican cu Profil Sportiv, colectiv în cadrul căruia a muncit cu dăruire de sine antrenorul Nicolae Oriol. Tinerii luptători au îndreptățit așteptările, cucerind 16 locuri pe podiumul de premiere.

 

La capitolul pregătirii tehnice și tactice s-au remarcat, în special, Stanislav Novac, cadeți, 50 kilograme, Vitalie Bunici, 60 kilograme, tineret, care  și-au învins adversarii în partidele finale prin tuș.

 

Serviciul informare și comunicarte cu mass-media